Home page
Radio Erevan
Bancuri despre Trabant
Alte bancuri
Poante

Bancuri, poante, glume

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Pagina anterioară pagina 7 Pagina următoare

Umor, poante, glume...


Subject: help desk
Customer Support Center
CLIENTUL:
Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 și am observat că programul a lansat o opțiune subită Bebeluș 1.0 care ocupă mult spațiu pe hard. În instrucțiuni nu era nimic menționat.

Pe de altă parte, Nevasta 1.0 se autoinstalează în toate celelalte programe și se lansează automat când deschid altă aplicație, împiedicându-i execuția. Aplicații ca Bere-între-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai funcționează.

Uneori apare un virus (Soacra 1.0), care blocheză sistemul sau face ca Nevasta 1.0 să se comporte total haotic. Nu reușesc să dezinstalez acest program și devine insuportabil mai ales când încerc să lansez aplicația Duminica-de-dragoste 3.0. Se pare că și alte fișiere sunt afectate de acest virus. De ex.: C:\Sex_oral_sambata_dimineata.exe nu mai funcționează deloc.

Am vrut să revin la versiunea anterioară Logodnica 7.0 dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0, mi se pare complicat, iar riscurile pt. sistem sunt mari mai ales pt. Bebeluș 1.0 al carui icon în task-bar chiar îmi place.

Ma puteți ajuta?
Un utilizator disperat.

RASPUNS:
Stimate client,

Nemulțumirea Dvs. este frecventă printre utilizatori, dar ea se datorează unei greșeli primare de concepție: mulți utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranța falsă că Nevasta 1.0 nu e decât un program de divertisment și utilități, neconsultând cu atenție specificațiile producătorului.

În realitate este vorba de mult mai mult: Nevasta 1.0 e un sistem de operare (OS) avansat și complet, creat ca să controleze toate funcțiile și aplicațiile sistemului Dvs. Controlul este complet și nu există proceduri de dezactivare. E aproape imposibil să dezinstalați Nevasta 1.0 și să reveniți la Logodnica X.0 întrucât există sisteme complexe care fac ca și acesta să se comporte precum Nevasta 1.0, deci nu aveți nimic de câștigat.

Aceeași problemă și cu Soacra X.0. Acesta e un program mai vechi, din care derivă Nevasta 1.0, utilizand OOP (programare orientată pe obiecte) și comportă multe probleme de compatibilitate. Cu puțin noroc, sfârșește prin a fi victima perimarii morale și dispare în cațiva ani.

Unii utilizatori au încercat să șteargă manual întregul modul și să instaleze versiunea superioară Iubita+Nevasta 2.0, dar asta le-a creat și mai mari probleme (a se citi notița de prevenire Pensie alimentara și Custodia copiilor).

Un plug-in de genul Amanta 1.0, 1.1 (sau alte versiuni mai actuale) poate fi o soluție de moment pentru activarea funcțiilor de divertisment dar, în timp, pot interacționa negativ cu Nevasta 1.0 și pot crea incompatibilități majore și chiar fragmentarea hard-discului. De remarcat că toate versiunile de Nevastă (fiind sisteme de operare) au funcții și metode specifice de detecție prin întreruperi, a tuturor aplicațiilor instalate pe sistem. Controlul sistemului Dvs. este total, atât la nivel fizic cât și logic.

Dacă instalați Iubita 8.0 nu încercați în nici un caz să treceți la versiunea următoare de Nevastă (Nevasta 2.0) pentru că problemele vor fi chiar mai mari decât cele cu Nevasta 1.0. Chiar dacă există și versiuni Nevasta 3.0 și Nevasta 4.0, acestea sunt rezervate specialiștilor și, având un preț ridicat, nu le recomandăm.

Daca sistemul cade, vă recomandăm Celibat 1.0, dar ideal e să păstrați Nevasta 1.0 și să învățați programul cât mai bine posibil, întrucât e foarte sensibil la anumite comenzi și reacționează rău la erori de instalare și operare. Așadar, orice eroare apărută va fi considerată ca provenind din partea Dvs. și trebuie să v-o asumați în totalitate.

Vă sfătuim să activați aplicațiile C:\Scuze.exe. Evitați utilizarea tastelor ESC și DEL care necesită ulterior C:\Scuze.exe cu opțiunea </flori>.

Pentru o mai bună utilizare, vă sfătuim să cumpărați și service pack-ul Bijuterii 3.0, Vacanțe 5.1.

Pentru activarea unur anumite aplicații și module sunt neaparat necesare opțiunile /Da_draga_mea 2.7 și /Ai_dreptate_iubire 4.5.

Nu instalați sub nici o formă Secretara_blonda_în_fusta_mini 2.0, O_prietena 3.1, etc. Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0, pot crea probleme majore în funcționare și pot chiar distruge sistemul. Reinstalarea este în general imposibilă.

Funcția C:\Sex_oral_sambata_dimineata.exe se va activa dacă este apelată cu parametrul /Colier_cu_diamante.

Pentru mai multe detalii cunsultați forumurile și listele de discuții având ca temă acest subiect sau încercați să obțineți sfaturi de la alți utilizatori mai vechi.

Success,
Support Team
sus  

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Pagina anterioară pagina 7 Pagina următoare

Site realizat și administrat de NeT MEDIA. Copyright © NeT Media - Piatra-Neamț. Toate drepturile rezervate.

home | date generale | imagini | informații utile | pagini WEB | oportunități