Stiri @ Neamt Online - prima pagina

 

  Neamt Online - prima pagina prima pagina  

CANALE DE STIRI
LINK-URI UTILE NEAMT
Horoscop zilnic
Horoscop Berbec Horoscop Taur Horoscop Gemeni Horoscop Rac
Horoscop Leu Horoscop Fecioara Horoscop Balanta Horoscop Scorpion
Horoscop Sagetator Horoscop Capricorn Horoscop Varsator Horoscop Pesti
Scanare antivirus online
Neamt Online
 
  PARERI   PERSONALE - BLOGG : Omul de piatra

Omul de piatra…


Un nebun aruncă o piatră în apă. Cine sare să o scoată?


De la capat
Da, 2016 a fost un an… nebun. De-a dreptul nebun. Din multe puncte de vedere, dacă nu chiar din toate. Servici, casă, dragoste, familie… you name it. A avut de toate… Şi bune, şi rele. Dar, ca orice poveste frumoasă, s-a terminat… Odată cu venirea anului nou s-a incheiat totul. La propriu. 2017 este cu siguranţă un nou capitol, cu un nou roommate… Reboot… Doamne-ajută!


Kettle Valley Railway – The Great Robbery
În cazul în care nu ştiaţi, am fost jefuiţi la Kettle Valley… 🙂


Long weekend, scoatem nasul afara
Un long weekend mult asteptat… Road trip – Vancouver to Vernon, prin Princeton, Keremeos si Penticton.


Hard day (2)
Şocul concedierilor a fost dur şi neaşteptat. Încercam să mă concentrez pe ce-aş putea face dar mi-era greu. A doua zi găsesc in inbox un email cu noua schemă organizatorică. Apoi un email de Julia, întrebându-mă iarăşi dacă sunt OK. Ceva mai târziu vine un email de la noua mea şefă, din Seattle. Voia să…


Hard day (1)
Viaţa e întotdeauna plină de surprize, de evenimente neprevăzute. Că dacă n-ar fi aşa, ce "farmec" ar mai avea. Unele surprize sunt plăcute, ne ridică moralul, ne fac să fim fericiţi, împliniţi. Unele sunt mai puţin plăcute, ne dau bătăi de cap, ne pun la încercare. Altele însă ne marchează şi lasă urme.


Am fost la film
Azi am fost la film. Mi-am luat zi liberă de la servici. Audienţă selectă, intrare pe bază de invitaţie, preţ de intrare a naibii de piperat. Trailer-ul îl vizionasem cu mulţi ani în urmă, atât de mulţi că am uitat despre ce era vorba în film. Oricum, era un film care semăna al naibii de mult cu filmele de propagandă comuniste mioritice ori sovietice (pentru cei care-şi mai aduc aminte), doar că filmul acesta era despre Canada. 🙂 Filmul în sine a durat circa juma’ de oră. Nici măcar de popcorn n-am avut parte. La final a urmat un fel de chestionar, ceva de genul… „copii, nu-i aşa că Canada e o ţară frumoasă?” 😛 Iar noi, ăştia din sală, am ridicat mâna sus, semn că suntem total de acord. Serios! Pe bune! Nimeni n-a îndrăznit să zică că stai să mai vedem, c-o fi, c-o păţi… Iar asta a fost tot. Ah, să nu uit: la plecare ne-au dat un certificat de bună purtare şi o strângere de mână. Well, tot e ceva. 😀 Câteva minute mai târziu ieşeam pe uşă. Sigur ăsta n-a fost film de Oscar, dar nici nu pot spune că nu mi-a plăcut. La urma […]


2016, Reboot
În loc de introducere… sorry pentru c-am luat o aşa lungă ***pauză. 🙁 Da’ ce bine mi-a prins!… 😀 Se face că anu’ 2015 de-a trecut s-a terminat într-un fel total neprevăzut, un amalgam de „de-toate” condimentat cu „OMG”, un iureş de evenimente mai mult ori mai puţin previzionate. Pe scurt (şi pe sărite), ar fi cam aşa: traversat Canada de la est la vest cu maşina – Toronto to Vancouver – într-un „maraton” de trei zile 😎 câştigat trofeul „Employee of the Month” pe Canada 😛 dat (şi trecut) testul de cunoştinţe canadeze pentru citizenship serbat Revelionul în stil mioritic la restaurant, la o altă masă decât nevasta-mea şi boyfriend-ul ei (mulţumiri mele lui Anca că s-a sesizat şi ne-a „separat” la mese diferite deşi rezervările erau pe acelaşi nume) 😮 scăpat de credite bancare 😉 petrecut trei zile de neuitat pe insula Vancouver (alt „maraton”, cuprinzând Campbell River, Tofino şi Victoria) Ce m-aşteaptă? Un an plin de viaţă. Ce urmează? Festivitatea de obţinere a cetăţeniei. Iar asta-i programată pe săptămâna viitoare… 😉 Baftă la toţi!


La Mulţi Ani 2016!
Tuturor cetitorilor de s-au perindat, ori încă se mai perindă, prin ceste pagini ale blogului meu, le urez un An Nou 2016 plin de împliniri sufleteşti alături de cei dragi, îmbelşugat de realizari pe cât mai multe planuri, şi să aibă parte de sănătate cât cuprinde. De la Omul de piatra un gând bun tuturor şi să ne întâlnim mai des în 2016! La Mulţi Ani!


Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai (2)
Dar dacă plaiurile mioritice arată ca scoase din poveşti, cel puţin alea zămislite de natura mumă, nu cred că aş putea zice acelaşi lucru despre natura umană, cu precădere cea autohtonă. Piciorul de plai şi gura de rai îşi merită aprecierea. Sunt (încă) frumoase şi, sper eu, vor rămâne aşa în continuare. Din păcate nu consider (încă) a fi ţara în care să te muţi. E frumoasă, e superbă să o vizitezi, dar nu e ţara în care să şi trăieşti.


Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai (1)
Nu era în plan anul acesta să-mi iau concediu, dar l-am luat. Şi nu ca să mă duc în Cuba, Costa Rica ori alta ţară tropicană ori bananieră, ci să ma duc pe plaiurile cele veşnic mioritice. Eu singur şi de capul meu.
Sus
 
Cursul valutar


Neamt Online:   home | date generale | imagini | masivul ceahlau | informatii utile | anunturi mica publicitate | oportunitati | pagini web | forum | site map | cautare
contact | impresii | publicitate

Site developed by NeT MEDIA s.r.l.