LOGO
 
    Home | Oferta | Suport | Despre noi | Parteneri | Contact    
 
 

Servicii LORIMAX

LORIMAX Computers este o firma independenta cu propriul sau target in piata si avind deja propriile contracte independente care deserveste in acelasi timp si companii americane din domeniul IT ce opereaza in lumea toata, inclusiv Romania, unde activitatea firmei, reprezinta la sfirsitul anului 2003, 28% din totalul tranzactiilor noastre.

LORIMAX Computers opereaza pe diverse alte piete din lume unde exista cerere de produse IT end of life, hi end, refurbished si as new în numele unor corporații de profil din SUA.

LORIMAX Computers lucreaza pentru aceste corporatii prin contracte de parteneriat ferme fiind totodata dealer autorizat pina la finele anului 2005.

În Romania opereaza prin doua birouri de vinzari, unul intern situat in Piatra-Neamt, prin care sunt deserviti clientii care cumpara cantitati sub 5000 USD$. Biroul din Portul Constanta - zona libera - pentru livrari in regim containerizat - sistem CIF Port Constanta - deserveste firmele romanesti de profil ce doresc sa lucreze in regim de import si carora firma noastra le ofera posibilitatea de a face un import direct din SUA in conditii de maxima siguranta contra unui comision situat între 5-9% din valoarea totala a importului la sursa.

Aceste servicii sunt posibile datorita relatiilor pe care firma noastra le are create in SUA cu corporatii de IT din SUA si cu liniile internationale de shipping care opereaza dinspre SUA catre intreaga lume.
Totodata firma noastra are contracte de colaborare cu firme de comisionari vamali din portul Constanta in special cu biroul ROMTRANS prin care putem face shipping by ocean și by air și care totodata proceseaza documentatia externa pentru Vama Româna în conformitate cu legile Romaniei.


Vrei să ne contactezi?

General:
Str. Tolstoi nr. 12 (depozit)
Bacau
BACAU, ROMANIA
Fax +40 234 531341
Mobil +40 744 503637, +40 788 342146, +40 788 342145 Persoane contact:
LAURENTIU DINU, CIOCIRLAN CARMEN

lorimax@xnet.ro


  Powered by NeT MEDIA   Copyright 2006   LORIMAX Computers LTD. Toate drepturile rezervate.