LOGO
 
    Home | Oferta | Suport | Despre noi | Parteneri | Contact    
 
 

LORIMAX Computers

LORIMAX Computers este distribuitorul autorizat al companiei americane C&T Systems, corporație americana de profil din domeniul IT care promovează în România și pe alte piețe ale lumii volume mari de produse IT ieșite din perioada de leasing, produse IT provenite din stocuri nevândute în SUA, cu uzură morală dar în stare tehnică nouă, precum și produse IT noi.

Din 1999 suntem unul dintre cei mai activi furnizori de solutii informatice pe piata romaneasca.
Importam si distribuim in toata tara tehnologie de calcul provenita de la cei mai importanti producatori mondiali.
Suntem principalul partener al firmei C&T Systems - Asset Recovery Corp. USA in Romania.
Suntem specializati in dezvoltarea de proiecte informatice complexe, la cheie, realizate pe platforme Microsoft, pentru care oferim:

  • Consultanta
  • Proiectarea configuratiilor
  • Furnizarea echipamentelor
  • Instalarea, conectarea in retele si punerea in functiune a sistemelor

Oferim clientilor nostri suport tehnic si scolarizare calificata pentru echipamentele livrate. Asiguram intretinere si service in perioada de garantie si post-garantie, cu piese si consumabile originale. Dezvoltam aplicatii software integrate, adaptate cerintelor specifice ale clientilor nostri, inclusiv servicii web (conceptie si realizare de site-uri si aplicatii on-line, gazduire, promovare si instruirea utilizatorilor).

Toate produsele comercializate de LORIMAX Computers sunt BRAND NAME: DELL, IBM, COMPAQ, HP, GATEWAY, SONY, ACER, MITSUBISHI, NEC și ale altor companii producatoare de prestigiu.

Produsele IT comercializate de LORIMAX Computers sunt în conformitate cu toate normele internationale, ele neprezentind riscuri ascunse pt. consumatorul final.

Marea majoritate a computerelor sunt OFF-LEASE, cu o vechime de 1-3 ani și grad de uzură de maxim 15%, ceea ce asigură stabilitatea, fiabilitatea și performanțele proiectate.

CALCULATOARELE și MONITOARELE provin de la firmele producătoare COMPAQ, IBM, DELL, HP, predate în sistem LEASING și preluate în formula PAYBACK, verificate și comercializate pe piețele lumii, inclusiv în România.

În scurt timp firma noastră va începe să comercializeze și produse IT noi, BRAND NAME din segmentul de LOW ENTRY LEVEL, segment care asigură cel mai bun raport CALITATE - PREȚ pe produs.

De ce acest segment? Pentru că in urma studiilor facute s-a demonstrat ca piata romaneasca doreste produse de marca noi, de performanta medie, fiabilitate ridicata, brand name, la preț si conditii de plată accesibile.
Datorita contractelor pe care firma noastra deja le are finalizate in SUA, acest lucru va fi POSIBIL.

Utilizând și comercializând produse BRAND NAME, aveți garanția calității și satisfacția totală a clienților firmei dumneavoastră.


LORIMAX ComputersLORIMAX Computers


  Powered by NeT MEDIA   Copyright 2006   LORIMAX Computers LTD. Toate drepturile rezervate.